MCCAIN INSTITUTE


John McCain, heeft het McCain Institute opgericht voor de thema's politiek leiderschap en mensensmokkel. Dat totaal geen geld gaat naar naar mensen of instellingen zij die zich bezighouden met mensensmokkel is dan ook een bijzaak. Als dan het instituut in opspraak komt, zegt McCain dat hij niks met het instituut te maken heeft, ze gebruiken alleen zijn naam...

Pay to Play

Ook hier zien we dat de geldstromen naar de organisatie komen van partijen die iets te winnen hebben met McCain's politieke standpunt.
McCain krijgt zijn geld van o.a. Saudi Arabie (1 miljoen), Rothschild, Bloomberg. In totaal meer dan 8 miljoen dollar per jaar. Een klein deel van het geld (1/2 miljoen in 2012, 2013 en 1 miljoen in 2014) ging naar "mensensmokkel" verwijderd, kopie op archive ASU Foundation.
Hier John McCain's reactie op de 1 miljoen steekpeningen.

Artikelen

True Pundit BUSTED: John McCain’s Phony Anti-Human Trafficking Foundation a Shady Front For Siphoning Donations
Steemit America Gets PUNK'D by Ashton Kutcher and the McCain Institute for Public Funds
Disobedient Media McCain Institute’s Failure To Use Donations For Anti-Trafficking Purposes Raises Questions
WORLD BROADCAST McCain Institute Caught Stealing Millions In Child Trafficking Donations.

Medewerkers

Generaal David H. Petraeus , bekend vanwege relatie schandaal en ontslagen vanwege het doorspelen van vertrouwlijke informatie.
In de promotie video zien we de totaal onbekende Hafiz Remattullah een goed woordje doen.
Ook werkt hier onderbroeken model Ashton Kutcher , die tegenwoordig de omstreden big brother Thorn/Palantir software ontwikkeld. En bekend vanwege zijn ex vrouw, Demi Moore, die probleem mee heeft kinderen te tongzoenen en meer.

footer.jpg
GIFCreator.gif