Inleiding

Bij getuigen hebben we het hier vooral over de mensenhandel die wereldwijd plaatsvind. En we laten zien dat deze handel proffesioneel georganiseerd is. Met als daders dezelfde Amerikaanse firma's en dezelfde personen met dezelfde Pizzagate connecties.
De Amerikaanse regering huurt prive firma's in om oorlog te voeren en om te helpen. De meest bekende firma's zijn Blackwater (tegenwoordig Academi) en DynCorp. In werkelijkheid zijn het geen echte prive firma's maar is het de commerciele tak van de CIA. Door deze constructie kunnen misdaden gepleegd worden waarvoor de Amerikaanse regeing niet kan worden aangesproken.
Deze firma's zijn dan ook veroordeeld voor mensenhandel en krijgen daarna weer gewoon nieuwe opdrachten uit het Witte Huis om in andere landen te gaan "helpen".
Het meest schokkende aan dit verhaal dat onze Staats media hier geen aandacht aan mag besteden. Kinderen in anderen landen zijn niet onze kinderen en schijnbaar minderwaardig.

BOSNIE

DynCorp was in Bosnie om te helpen. Het commando ter plaatse had:.... . Personen die we tegenkomen zetten we in een tabel. Label eraan of ze mee of tegen onderzoek waren en in welke landen we deze personen nog meer actief waren en hoe hun carriere verder ging.

David Lamb

David Lamb, politie agent uit Amerika werkte werkte voor de VN mensenrechten in Bosniƫ. Hij had bewijs dat IPTF leden direct bij mensenhandel betrokken waren. Washington Post.

Kathryn Bolkovac

Kathryn Bolkovac, politie agente uit Amerika werkte voor de Internationale Politie Task Force in Bosniƫ. Daar zag ze hoe de VN in samenwerking met DynCorp proffesioneel mensenhandel bedreef. Prostitutie, pedofilie en moord uitgevoerd met goedkeuring onze regering en ons belastingeld, dus Pizzagate.
1) Kathryn Bolkovac deed haar mond open maar niemand luisterde, ze werd wel ontslagen.
2) Ze schreef een boek maar de media had geen tijd.
3) Ze maakte en documentaire en als entertainment krijg je wel aandacht, niet voor het probleem zelf maar geld verdienen doet de media graag. Ze is te vinden in de filmrubriek van het Parool en het NRC en in de lokale krant in van Breda, waar ze ondertussen woont.

Hoe is het mogelijke dat wereldschokkend nieuws, dat kinderen worden vermoord in Europa en bovendien de moordenaars worden betaald uit onze belasting pot, niet wordt vermeld in de media? Wel krijgen we uitgebreid te zien we hoe Boko Haram kinderen ontvoerd in Afrika en dat Russische kinderen slecht behandel worden.
Alles van de Georganiseerde Media, die uit diezelfde belasting pot subsidies krijgt. Wie wil weten wat er echt in Europa aan de hand is moet de Afrikaanse en Russische media volgens.

beeld niet gevonden
Lokale krant
20 Juni 2001
beeld niet gevonden
Lokale krant
24 november 2011
beeld niet gevonden
Reformatorisch Dagblad
19 juni 2001
beeld niet gevonden
E.J. Bron
23 Januari 2012
beeld niet gevonden
PRAVDA.RU
23 Januari 2001
beeld niet gevonden
TELEGRAPH.CO.UK
6 Februari 2012
footer.jpg
GIFCreator.gif