Inleiding

Kunst en entertainment wereld spelen een zeer belangrijk rol in Pizzagate. Ze wordt ingezet in meerdere facetten. Deze media worden gebruikt als reklame middel (muziek en video) en om pedofilie klanten te recruteren. De beeldende kunst wordt gebruikt om illegale transacties te kunnen financieren door de verkoop van deze kunst met fictieve hoge prijzen, waarvoor eingenlijk diensten zijn geleverd (sex, organen, drugs etc.) Er zijn al mensen die honderden schilderijen hebben gekocht die niet aan de muur hangen.

Reklame

Een foto van een klein naakt kind aan de muur zou iedereen schokkeren. Maar een schilderij met de afbeelding van een vastgebonden kind wordt door buitenstaanders misschien vreemd gevonden, insiders weten precies met wie ze te doen hebben.
Tony Podesta heeft zijn huis vol hangen met schilderijen waarop kinderen zich in onmogelijke situaties bevinden. Zijn bezoekers weten dus dat je over het onderwerp "kinder misgebruik" met Tony kan praten.
In het kantoor van John Podesta hangt een schilderij waarop bij iemand zijn hart uit zijn lichaam wordt verwijderd. John houdt zich schijnbaar bezig met orgaan transplantatie. Zijn bezoekers weten dus dat je over het onderwerp "orgaan transplantatie" met John kan praten.
Daarnaast worden er landelijke thema feesten georganiseerd waarbij kanibalisme en het verwijderen van organen in het middelpunt staat. Het grootste deel van de bezoekers vind zoiets grappig en vreemd, terwijl de insiders en zij die speciaal voor dit onderwerp zijn uitgenodigd wel beter weten. Tijdens zulke feesten kan je openlijk over zulke onderwerpen praten met outsiders en op zoek gaan naar nieuwe vrienden.

Factureren

Daarnaast is kunst de perfecte dekmantel om officiƫle facturen te kunnen sturen om verboden diensten (sex/organen) en verboden producten (wapens/drugs) te factureren. Voor wie geen zwart geld heeft en toch wil deelnemen aan kindersex of een (kinder)orgaan wil kopen, krijgt gewoon een factuur. Op de factuur staat dan vermeld dat het hierbij handelt om een schilderij. James Alefatis verkoopt dan ook niet alleen pizza's maar ook kunst.

Hollywood

In Hollywood is pedofilie een gigantisch probleem. De minderjarigen worden massaal misbruikt en zijn totaal machteloos. Dat zou het einde zijn van hun carriere droom (iets wat hun papa en mama teleur zou stellen), en zoals algemeen bekend levert aangifte doen bij de politie niks op. We zien ook dat zeer veel bekende artiesten maken deel uit van Pizzagate, bewust of onbewust. In de muziek en de video's die deze artiesten maken zijn pizza's, kinderen en sadisme een belangrijk thema en worden de pedofilie symbolen in deze video's verwerkt.
Als artiesten wat ouder zijn durven ze soms hierover te praten. Wie hierover praat krijgt zal zijn huidige carriere op het spel zetten en/of in financiele problemen komen of zelfs vermoord worden.
Uit deze scene te stappen is moeilijk. Je carriere zal instorten en het lijdt soms tot de dood. Artiesten die nu willen uitstappen hebben gezien wat er met hun collega's is gebeurd.

Popmuziek

Artiesten die betrokken zijn bij pizzagate zijn eenvoudig te ontmaskeren. Het zijn deze artiesten die rondom de verdachte politici opduiken. Deze artiesten gebruiken de pedofiel symbolen als pizza en vlinders veelvuldig. Alle artiesten moesten Hillary Clinton promoten. Zingen, interviews, T-shirts alles voor Hillary. Als Hillary Clinton geen president zou worden, noemen deze artiesten dan ook een nachtmerrie. Waarom dat zo is begint nu, met pizzagate, duidelijk te worden.

Lokaal entertainment

De onbekende artiesten die optreden in de pizzeria Comet Ping Pong en tot de pizzagate pedofilie cultuur horen maken daar ook geen geheim van, in tekst en beeld maken zij dit duidelijk.

Boeken

Boeken over pizzagate-pedofilie zijn er ook, zelfs voor kleine kinderen. In de pizzage boeken staan codes en aanwijzigingen voor de insiders. Ook James Alefantis heeft zo'n boek geschreven.

footer.jpg
GIFCreator.gif