Inleiding

Tijdens het onderzoek worden verdachte lokaties genoemd. Dit kan zijn vanwege de eigenaar, haar bezoekers, incidenten, genoemd in emails, verdachte transacties of dat iemand deze lokatie heeft gemeld voor onderzoek.
Op de locaties kunnen zich verborgen ruimtes bevinden (zoals bij Dutroux), als huisvesting voor kinderen hebben plaatsgevonden, als doorvoer locatie hebben gedient, kunnen zich tandverwijdering en operatie kamers bevinden, als CIA steunpunt hebben gedient (wapens, biowapens, chemicalien) etc.
De kleur codes geven de status van het object aan. Wit = geen status Rood = verwoest Paars = zeer verdacht Geel = verdacht Groen = was verdacht

Verwoest

Het bouwkundige bewijs materiaal op genoemde locaties is niet makkelijk en onopvallend te verwijderen. Sloopvergunning, explosies en brand zijn de meest effectieve methoden.

Washington DC

De meeste lokaties voor onderzoek liggen in de regeringshoofdstad Washington DC. McLean valt hier ook onder.

Connecticut Avenue

De Pizzeria van James Alefantis ligt aan Connecticut Avenue in Washington DC. Meerdere panden in de directe omgeving zijn verdacht. Vanwege eigendom en/of gebruikte logos.

James Alefantis

En James Alefantis heeft meerdere panden in zijn bezit of doet er zaken. En niet alleen in Washington DC maar ook daarbuiten, zelfs in Duitsland.

Buiten Washington DC

Naast Washington speelt Pizzagate zich af in andere steden en op lokaties ver van de bewoonde wereld. De verdachten hebben deze objecten bezit of komen er op bezoek. Daarnaast zijn de ambassades van die landen waar de Clinton Foundation zaken mee deed verdacht.

Europa

Berlijn

In Berlijn heeft James Alefantis samen met de Amerikaan Oliver Miller nog een restaurant, NALU Diner.

Voormalig Joegoslavie

Na de Kosovo oorlog in het voormalig Joegoslavie is de mensenhandel daar tot leven gekomen.

footer.jpg
GIFCreator.gif