Media zwijgt en verdraait

Het is de meest interessante tijd voor de journalistiek. Persoonlijke schandalen, geldverduistering, omkoping, spionnen betrapt, CIA data op straat, FBI doet stiekum hetzelfde als CIA en luistert af.
En wat meld de georganiseerde media? Niks. Dit is hoogst ongebruikelijk en zeer verdacht.
De feiten:
Er liggen tienduizenden emails op straat. Teveel onderwerpen om te vermelden. De media zwijgt.
De Postcode loterij gaf miljarden aan de inmiddels failliete Clinton Global Initiative. De media zwijgt.
Clinton Global Initiative gaf minder dan 10% uit aan goede doelen. De media zwijgt.
Op Anthony Weiners computer staat bewijs dat hij is betrokken bij kindersmokkel. De media zwijgt.
John Podesta (Hillary's adviseur) gaat met drie kleine kinderen in bad. De media zwijgt.
Duizenden arrestaties vanwege kindermisbruik in de VS. De media zwijgt.
Computer hardware gestolen van Congress leden over geheimdienst operaties en oorlogshandelingen. De media zwijgt.
Gelogen hebben Hillary Clinton, Comey (FBI) etc. De media zwijgt.
De CIA werkt samen met Apple, alle hardware kan al af fabriek afgeluisterd worden door de CIA. De media zwijgt.
etc. etc.

Kindermisbruik

Al jaren lang worden kinderen misbruikt en verhandeld. Rapporten, rapportages, getuigen en de tientallen organisaties die zich hiermee bezighouden geven aan dat er een probleem is. En, ja ook de Nederlandse georganiseerde media rapporteerde met losse flodders over dit wereldwijde probleem.
Nu de Amerikaanse politiek in verband wordt gebracht met deze praktijken schrijft de georganiseerde media dat het NEP nieuws is. Dit terwijl, op de inbeslag genomen computer van de de rechterhand van Hillary Clinton, bewijs is gevonden dat kinderen worden verhandeld voor sex en erger. Dat op deze computer ook een kopie stond van Hillary Clintons emails en waarschijnlijk meer, dus spionage, is de georganiseerde media niet eens opgevallen. De FEITEN worden verzwegen en het probleem wordt belachelijk gemaakt. De kinderen waarom het gaat zijn in nood en lijden elke dag. Donald Trump heeft de mensen achter deze activiteiten de oorlog verklaard. Trump heeft de FBI en Homeland Security de vrije hand gegeven om in te grijpen. Iets wat onder Obama schijnbaar niet het geval was. Er zijn daarom sinds januari 2017 al meer dan duizend arrestaties verricht waaronder politici en politie agenten en er zijn honderden sex slaven bevrijd, waaronder vele kinderen.

Trump

Wie TV absorbeerd denkt dat Donald Trump een domme en gehate president is. Wie het internet bestudeerd, ontdekt dat Donald Trump bezig is de corruptie binnen het politieke systeem en de corrupte media te ontmaskeren. De grote TV zenders staan achter Hillary Clinton en maken Trump zwart. Demonstraties tegen Hillary Clinton die voor lege zalen spreekt komen niet op tv terwijl demonstraties tegen Trump wel in het nieuws komen. Deze Trump demonstraties worden proffesioneel georganiseerd en een deel van de demonstranten krijgt er zelfs voor betaald.
Lees de links over betaalde anti Trump protesten. WCAN Soros & WCAN advertentie - Clean Water Fund - REDDIT artikel - uitzendbureau -

Trump acties

Grens naar Mexico moet dicht vanwege mensensmokkel, uitbuiting en drugssmokkel door de CIA zelf. (Fast and Furious)
Start wereldwijde actie tegen mensensmokkel. Ivanka Trump
Obama Care, lijkt goed, maar is het natuurlijk niet. De enige die er beter van worden zijn de verzekeraars.

Hillary Clinton

De georganiseerde media staat onder controle van de Amerikaanse politiek en de CIA.

In April 2015, ter voorbereiding van de presidents verkiezingen, nodigde John Podesta journalisten uit van de georganiseerde media voor een bijeenkomst bij hem thuis. Bij zulke bijeenkomsten worden de corrupte journalisten verteld was ze moeten schrijven en wat niet.

Voor de verkiezingen zijn er LIVE debat uitzendingen waar de politieke rivalen vragen worden gesteld. Het publiek kan dan zien wat de standpunten zijn bij de verschillende onderwerpen. Hier kwam Donald Trump slecht uit de bus, hij had soms geen idee waarover de vraag ging, Hillary was voorbereid op de vragen en leek dus veel slimmer en beter geschikt voor de functie als President. In de gehackte emails vinden we o.a. deze email, From time to time I get the questions in advance waar we kunnen we lezen dat Hillary de debat vragen van te voren kreeg toegespeelt.. tja.

Alles dus doorgestoken kaart! Wereldnieuws dus! De georganiseerde media in Nederland heeft schijnbaar geen tijd over de corrupte collega's in Amerika te berichten! Schijnbaar gebeurt hezelfde in Nederland. De journalisten in Nederland, veelal betaald van belastinggeld, worden dus gebruikt om politiek te bedrijven en niet om nieuws te bergen. Dit is iets wat niet thuishoort in een vrije democratische samenleving zoals Nederland.

Nederlandse Media

De Nederlandse publieke georganiseerde media zwijgt over de wereldwijde actie die thans loopt om de kindersmokkel aan te pakken. Sinds Trump president is zijn er alleen al in de VS meer dan 1500 pedofielen gearresteerd en vele kinderen bevrijd. Het lukt de georganiseerde media om haar taak, namelijk het informeren van de burgers, over ingrijpend en belangrijke nieuws, hier dus kinder ontvoeringen en kindermisbruik, gewoon NIET onder de aandacht te brengen en maakt zich zo mede schuldig aan dit fenomeen. De burger wordt niet geinformeerd en wordt zo niet getriggert dit probleem aan te pakken.
De georganiseerde media voert haar taak, namelijk het informeren van de burgers, niet uit. Kritisch naar Donald Trump kijken is wat de media moet doen, maar systematisch demoniseren en feiten verzwijgen en verdraaien, is niet haar taak. Het vergelijk met Pim Fortuyn is groot.

Vrije meningsuiting

Bij de publieke omroepen in Nederland is het ook niet zo best gesteld met de vrije meningsuiting. Personen de niet passen in de visie van onze overheid worden niet (meer) uitgenodigd om hun mening te geven. En over bepaalde onderwerpen geldt een compleet uitzendverbod. Journalistiek onderzoek is niet toegestaan evenals er in een talkshow een discussie punt van te maken.
Natuurlijk 9/11, Demmink, Sandy Hook, Charlie Hebdo etc.

De vraag die de komende tijd beantwoord moet worden: "Zijn er direkte verbindingen tussen PizzaGate in Amerika en Nederland en/of Belgie?"

Media dragers

Kranten en TV zijn die media waar de burger totaal geen invloed op heeft. Grote geldstromen vanuit de politiek en wereld concerns bepalen wat je daar te zien krijgt. Sinds 9/11 zijn er meerdere bekende personen geruisloos verdwenen van onze beeldbuis.
Bij het internet ligt dat anders. Elke journalist (geen beschermd beroep of opleiding nodig) kan zijn eigen nieuws krant samenstellen en publiceren. En bij de betere websites kunnen de lezers ook commentaar geven. Van deze commentaren en interactie leert de journalist en de lezer krijgt vaak ook argumenten onder ogen welke de journalist niet had genoemd. De Nederlandse internet kranten hebben de mogelijkheid artikelen te commenteren meestal al afgeschaft, iets wat in Rusland ondenkbaar is. Ook propaganda sites als NU.NL hebben deze optie verwijderd, te veel lezers waren het niet eens met de propaganda artikelen en konden deze meestal eenvoudig met feiten onderbouwen.

Soorten Media

De media is te verdelen in verschillende groepen. Lees en beslis zelf vanwaar het meest onafhankelijke nieuws komt.

Georganiseerde Media:

De grote media bedrijven zijn in bezit van een handvol mensen. Zij hebben controle over radio, TV, kranten & magazines en zijn eenvoudig in staat, alles wat hun niet bevalt buiten de massa te houden.
Een goede inleiding hoe de media wereld werkt en wie erachter het "vrije" nieuws zitten kan je hier lezen:
En dan hebben we in Nederland nog de "vrije" STAATS omroepen, die hun nieuws kopen van commerciele bedrijvan als het ANP. Personen die bij de vrije STAATS omroep nieuwsberichten naar naar buiten brengt welke de opdrachtgevers, dus de reklame makers en evenuteel de politiek liever niet zien, hebben geen kans op een carriere, zal niet meer op feesten worden uitgenodigd en zal tenslotte werkeloos worden.
Leesvoer:

Wolf in schaapskleren Media

De meest gevaarlijkste categorie, zijn zij die zich voordoen het systeem te veranderen. Dan zijn er nog vrije media sites die er niet zijn om de burger vrij, kritisch en ander nieuws te brengen, maar tot doel hebben de echte vrije media in discrediet te brengen en te dwarsbomen. Ze zijn opgezet, politiek gedreven, godsdienst gedreven, commercieel gedreven of worden de staat betaald. Daarnaast zijn de aloude grote spelers actief, die laten hun marktaandeel niet zomaar wegsnoepen door de nieuwelingen en presenteren het foute nieuws in een nieuw jasje.
Deze sites zijn eenvoudig te herkennen. Inhoudelijk gaan ze niet op een zaak in. Hoogstens nemen ze één onbelangrijk twijfelachtig soms door één persoon ingebracht punt ter sprake en bewijzen daarmee dat de daarom de hele zaak niet klopt.
Bestudeer:

Vrije Media:

Er zijn niet veel Nederlandse websites die over alle onderwerpen kritische vragen stellen, velen hebben een dubbele/verborgen agenda. Wel de moeite waard zijn:

Boekverbranding

Veel mensen denken dat het internet een vrij medium is waar iedereen alles kan zeggen wat hij of zij wil. De waarheid ligt iets anders. Ten eerste is het goed om te weten wie er achter de leidende internet portalen zitten, dus wie de touwtjes in handen hebben.

Washington Post

Er is ontdekt dat Noorwegen in het geheim 90 miljoen dollar aan de Clinton Foundation heeft betaald. (afpersing)
Een paar maanden daarna is er een groot pedofielen netwerk opgerold en zijn vele arrestaties verricht, waaronder politici.
De connectie tussen Noorwegen en Pizzagate moet in de VS buiten de publiciteit worden gehouden. Bijna alle journalistieke berichtgeving over het schandaal zijn nu massaal verwijderd. Hier de link van de Washinton Post https://www.washingtonpost.com/world/europe/norwegian-police-arrest-20-men-in-pedophile-network-probe/2016/11/20/5a6f10d8-af3d-11e6-bc2d-19b3d759cfe7_story.html?utm_term=.d421fbe97f5c
Klik op de afbeelding voor het orgineel op het internet archief.

footer.jpg
GIFCreator.gif
Start
De Verdachten
De Onderzoekers
Echte media
De Slachtoffers
De Getuigen
Kunst en muziek
De Lokaties
De Bedrijven
Diverse Items
Stand van zaken
Rol van de media
Datalinks
Spionage van regering
Spionage door regering