Waar moet je zijn op het internet om nieuws te lezen dat niet vanzelf onder Uw ogen komt. Wie kan je vertrouwen en wie niet? En bij wie is dit onderscheid niet duidelijk.

Vrije media

De media zonder geheime agenda. Gewoon kritisch zijn en vragen stellen. Hier vindt je een overzicht van deze kritische media.

Foute media

Dat de georganiseerde media niet meer kan vertrouwen is bekend. Maar ook vele, zgn alternatieve media, doen hun uiterste best om niet op zoek te gaan naar de waarheid, maar lees/copy/paste technieken toepassen en zo hun brood verdienen bij elkaar bedelen.
Deze websites zijn gedreven door een politieke ingeving, of door geloof of betaald door onbekenden of om een andere duistere redenen niet op zoek gaan naar de waarheid, maar enkel tot doel hebben, geniepig de echte vrije media in een kwaad daglicht te stellen.

Een overzicht van deze foute media vind men hier. Ik adviseer iedereen de artikelen betreffende Pizzagate goed door te lezen. Want wie toch nog bewijs vind dat pizzagate NEP nieuws is, krijgt een beloning van 50.000 dollar! Succes!!

Pizzagate

Communities voor nieuws

Video channels

Video channels + pizzagate

Vrije Nieuws Sites + pizzagate

Zeer actieve community gebruikers

Wikis en meer

Duitstalig

footer.jpg
GIFCreator.gif