Inleiding

Hier een overzicht van de onderzoekers die zich bezighouden met Pizzagate. Veel van deze onderzoekers zijn de laatste maanden gestorven. Monica Petersen,

Populaire en slimme onderzoekers die nu online zijn worden regelmatig bedreigd en geintimideerd en zijn allemaal bang dat er iets met ze gebeurt of hun familie of vrienden. Om te voorkomen dat deze onderzoekers opeens verdwijnen van de aardbol vertellen ze dat ze geen zelfmoordneigingen hebben, hoe ze heten, waar ze wonen.

En zoals we weten zijn er de laatste maanden al meerdere onderzoekers en insiders vermoord. Zijn meerdere journalisten vanwege Pizzagate ontslagen, bedreigd, verwijderd van hun positie etc. zoals Benn Swann, Milo Yiannopoulos, Cynthia McKinney,

Het Pizzagate onderwerp is een van de meest besproken onderwerpen op het internet. Er zijn al duizenden video's over gemaakt honderden nieuws berichten zijn er geweest, tientallen websites zijn er voor gebouwd en op vele forums lopen discussies en informatie uitwisseling.
Ook in Nederlands vinden we blogs over Pizzagate.
Zit je op Twitter volg dan #PIZZAGATE en #PEDOGATE. Nu is gebleken dat de leidende websites (youtube, facebook, twitter etc.) data veranderen, blokkeren en verwijderen, verspreiden de onderzoekers hun informatie over verschillende internet platforms.

De onderzoekers

George Webb - Connect the Dots - Follow the Money & Deaths

George Webb onderzoekt en analyseert FULL TIME wat er precies gaande in de eredivisie van Pizzagate, Pedogate genoemd. Het gaat hierbij niet om het kindermisbruik in Amerika, maar de route er naar toe en andere misstanden rondom dit schandaal.
Wat gebeurt er voordat Amerika een land binnenvalt of regeringen in noodsituaties ondersteund, wat er dan gebeurt met de bevolking (kinderen en gevangen), hoe Amerika regeringen en politie onder Amerikaanse controle krijgt, waarom er dan bijna altijd een epidemie uitbreekt waardoor er vaccinatie programma's moeten worden uitgevoerd, hoe grondstoffen het land verlaten en wapens het land binnenkomen.
Met behulp van informanten en lezers komt hij elke dag een stapje verder van wie er bij betrokken zijn en hoe het spel wordt gespeeld.
Alle informatie die George Webb gebruikt staat online. En pizzagate operaties in Europa zijn al blootgelegd. Connecties met Nederland (MH17, JSF en dus de moord op Pim Fortuyn) komen langszaam boven water. George kan ondersteuning in de vorm van informatie gebruiken, dus volg hem elke dag en geef hem de gouden tip! Lees hier verder.
Youtube - Twitter


Luke Rosiak Luke Rosiak - DAILY CALLER John Solomon John Solomon - CIRCA Ron Forunier Ron Fournier - The Atlantic

Mike Cernovich

Mike Cernovich is advocaat, onderzoeker, auteur, geeft lezingen en documentaire maker. Wikipedia
DANGER and PLAY - Twitter - Youtube -

Alex Jones

Alex Jones, bereikt net zo groot publiek als de CNN. Hij heeft onlangs zijn PizzaGate video's moeten verwijderen. Zou hij dit niet doen zou hij voor het gerecht worden gesleept en miljoenen moeten betalen. Ondertussen kookt zijn bloed en heeft hij het helemaal gehad en gaat vol in de aanval.
InfoWars - YouTube

Lisa Haven

Lisa Haven, fulltime journalist met rapportages over van alles wat er in Amerika aan de hand is.
Lisa Haven News Network - Youtube - Twitter

Jason Goodman

Crowdsource the Truth
Youtube -

Tracy Beanz

Onderzoekster Tracy Beanz.
Youtube -

Honeybee

Onderzoekster Honeybee
BitChute - Youtube - Twitter

The Stil Report

Reporter Still Bill
Bill Still - Youtube - Facebook - Twitter -

Random Rants of Ryan

Youtube -

H. A. Goodman

Youtube -

MLordandGod

Korte nieuws mededelingen, meerdere malen per dag. Youtube -

Echo Truths

Nieuws mededelingen. Youtube -

#PIZZAGATE

Korte nieuws mededelingen, pizzagate gerelateerd. Youtube -

Victurus Libertas VL

Youtube -

Jake Morphonios

Onderzoeks journalist Jake Morphonios moet een video offline halen waarin hij de connecties laat zien tussen ontvoerde kinderen in Haiti, de Maccoby familie en James Alefantis. Hij vreest voor zijn leven en heeft aangifte bij de politie gedaan. Hier is zijn antwoord.
Youtube - Gab channel - Facebook - Twitter - Minds - Vidme

Roger Stone

Roger Jason Stone, maakt radioshows, videos, is Rupublikein en is pro Trump.
Stone Cold Truth Youtube - Twitter - Twitter - Facebook -

Titus Frost

Youtube - Twitter -


Ryan - PizzaGateGear

Ryan van PizzaGateGear  die na het ontdekken van de lokatie van de KILLROOM met MOORD is bedreigd door James Alefantis. Zijn KILLROOM ontdekkings video, heeft hij uit angst offline gehaald en zijn webshop met PizzaGate artikelen gesloten. En zoals vele PizzaGate onderzoekers aangifte gedaan bij de politie.

Michael Trimm

Michael Trimm videos met professionele analyses.

AMTV - Christopher Greene

PizzaGate is REAL and Also a Trojan Horse Streamed live on Feb 25, 2017
WARNING! Pizza Gate is a Trap Published on Dec 6, 2016
The Truth About Pizza Gate, Published on Dec 6, 2016

David Seaman

David Seaman is een financieel journalist maar heeft zich in Pizzagate verdiept en is daardoor in de problemen gekomen. Zijn Wikipedia pagina is verwijderd, zijn Paypal account werd geblokkeerd, zijn 150.000 Twitter volgelingen werden verwijderd, een vriendin van hem is vermoord en dat alles omdat Pizzagate NEP is.
Twitter - Youtube - Gab

Online communities

Honderden mensen online vinden sneller data en verbanden dan een journalist die alles alleen moet doen. Dus wie de actuele ontwikkelingen wil volgen en eventueel wil meehelpen kan hier terrecht.

Websites met Pizzagate artikelen

Nederlandstalig

Duitstalig

Pizzagate onderzoekers overleden

Deze journalisten en onderzoekers hielden zich allen bezig met de ongeoorloofde praktijken van de Amerikaanse overheid en zijn nu allemaal dood. De oorzaak is meestal ver-zelfmoord, ongeluk, verdwenen, ernstig ziek. Er zijn er maar weinig journalisten die sterven van ouderdom.

Aaron Dover, † 2017 op 16 maart, 42 jaar.

Een pizzagate onderzoeker. Hij had een Youtube kanaal en was actief op VOAT waar hij melde informatie over de Clinton Foundation te hebben.

Udo Ulfkotte, † 2017 op 13 Januari, 56 jaar.

Udo Ulfkotte werkte als journalist voor de CIA en de Duitse geheime dienst. Hij publiceerde zijn artikelen in de Frankfurter Allgemeine Zeitung, één van de grootste dagbladen van Duitsland. Zijn taak was het des informeren van de Duitse bevolking. In 2014 werd hij klokkeluider en legde uit hoe de werkwijze van de CIA was. In zijn laatste artikel verschenen op 4 dagen na zijn dood verteld Udo Ulfkotte nog over pedofilie door journalisten en politici in Afganistan.
Zijn bestseller is zijn, "Gekaufte Journalisten" is in het Nederlands vertaald en te verkrijgen bij uitgeverij de blauwe Tijger.

Monica Petersen, † 2016 op 13 November, 32 jaar.

Monica Petersen, student en onderzoekster was speciaal naar Haiti gestuurd om de mensenhandel ter plaatse te onderzoeken. Nadat ze had gemeld, bij haar vriendin dat ze spectaculaire ontdekking had gedaan, werd ze ver-zelfmoord. Lees hier een uitgebreid artikel in het Nederlands, geschreven door Rumi Knoppel.

Max Spiers, † 2016 op 16 Juli, 39 jaar.

Max Spiers 39 jaar en vergiftigd. De laastste tijd werd hij bedreigd en het leven lastig gemaakt. Vlak voor zijn dood stuurde hij zijn moeder nog een bericht "If anything happens to me, investigate". Zijn hoofd interesse lag bij UFO onderzoek en mind control (MK). Hierbij deed hij onderzoek naar wat er op militaire basis plaatsvind. Daar stuitte hij op mensenhandel.
Max Spiers werd in Polen vergiftigd, kijk hier naar zijn laatste presentatie.
Zijn homepageis nog online.
MK-ULTRA mind control klokkenluider Max Spiers vermoord door Indigo Revolution. footer.jpg

GIFCreator.gif