George Webb

Moderne boekverbranding

George doet al een paar weken onderzoek naar Pizzagate en doet al een paar weken dagelijks een LIVE verslag over wat hij heeft ontdekt. Het is december 2016, hij wordt wakker en ontdekt dat zijn Youtube video's tot en met Day 52 zijn verdwenen van het internet.
Zijn conclusie is, dat hij met zijn analyse schijnbaar op de goede weg is. Toch voelt hij zich niet meer zo veilig, te veel van zijn collega onderzoekers zijn de laatste tijd van de aarbodem verdwenen. Hij plaatst onderstaand bericht.
george_webb.jpg

George Webb

Geen journalist, maar iemand met een analytische gave en een de gave om deze op een eenvoudige begrijpbare methode te presenteren. George Webb heeft eerder met PizzaGate achtige zaken te maken gehad en bewijzen over corrupte praktijken aan derden overhandigd. Met deze bewijzen is destijds niets gedaan.
Nu geeft hij dagelijks een LIVE update van zijn bevindingen met met behulp van sheets.

Als ingredienten gebruikt hij alle voorafgaande schandalen, boeken, onthullingen en al het andere wat er rondslingert op het internet. Met zijn analytisch vermogen en met behulp van aanwijzigingen van zijn kijkers heeft het hij het pizzagate-kindersex schandaal naar het bovenliggende nivo, de pizzagate-mensenhandel, uitgewerkt.

Zijn "lezing" begint met Eric Braverman, de CEO van de Clinton Foundation die midden 2016 meldde dat er iets niet klopte binnen de de Clinton Foundation. En in de gehackte emails van John Podesta lezen we nu dat Eric Braverman daar wordt genoemd als "de mol" binnen de Clinton Foundation. Wat bevestigd dat er iets niet in orde is.

George Webb's analyse begon in december 2016, elke avond een analyse van maximaal 30 minuten. Zijn analyse en presentaties waren schijnbaar zo goed dat youtube besloot al zijn video offline te halen. George maakte zich niet druk en ging gewoon door met zijn analyses. Van zijn volgers en van klokkeluiders krijgt hij nu tips en wordt het verhaal steeds duidelijker en worden er namen genoemd.

Ondertussen is het duidelijk geworden wat de werkwijze van de VS. Namelijk met behulp van particuliere onderaannemers, in een land chaos te veroorzaken om vervolgens als reddende engel het land, op bepaalde nivo's, over te nemen en handel te plegen.

Voor zover bekend is hij niet bedreigd maar voelt zich zeer ongemakkelijk met de ontdekkingen die hij heeft gedaan.

Project data

Alle data welke George Webb bij zijn onderzoek gebruikt staan online.

Open bovenstaand overzicht in nieuw tabblad.

Discussies

De sessies die George Webb geeft zijn regelmatig onderwerp bij VOAT en REDDIT. Hier enkele weblinks.

footer.jpg
GIFCreator.gif