Ver-zelfmoord

Het is december 2016. Monica Petersen heeft als opdracht uit te zoeken wat er gaande is in Haiti omtrent kinderen die verdwijnen. Op het moment dat ze ontdekt wat er aan de hand is, informeert ze haar vriendin. Een paar uur later is ze dood.
Wat was haar opdracht?
Wat had ze ontdekt?
In Augustus 2015 vertrekt Monica Petersen naar Port-au-Prince in Haiti. Daar geeft ze les op school en werkt voor het Human Trafficking Center. Over haar voortgang van het onderzoek schrijft ze een scriptie en ze onderhoud contact met haar vriendin Bella. Na haar dood is haar scriptie verdwenen, de communicatie met haar vriendin Bella Robinson via Facebook is er nog wel.


Januari 2016:

Ms Clinton has corrupt & dirty business to finish in Haiti.


Januari 2016:

Human trafficking happening through the Clinton's Caracol Complex.

De scriptie

De professor van Monica Petersen, Prof. Claude d'Estrée, is tevens directeur van het Human Trafficking Center. De proffesor is in het bezit van Monica's scriptie en heeft medegedeeld dat deze uit 110 pagina's bestaat. In de scriptie is belangrijke informatie te vinden welke van belang is in het onderzoek naar de dood van Monica zelf en in het onderzoek naar mensen smokkel en kindermisbruik vanuit Haiti.
Maar haar professor, Prof. Claude d'Estrée wil de scriptie schijnbaar niet afgeven aan Monica's ouders en aan de politie. De reden hiervan is onbekend, maar dit maakt ook hem een verdachte persoon in het PizzaGate schandaal. Bij nader onderzoek blijkt dat Claude d'Estrée heeft gewerkt voor DynCorp, de firma die is veroordeeld voor mensensmokkel.


footer.jpg
GIFCreator.gif