Inleiding

Als er zoveel slachtoffers zijn, waar zijn ze dan en waarom melden ze zich niet? Een logische vraag.

We kunnen het vergelijken met het kindermisbruik schandaal in de Katholieke kerk. Tienduizenden slachtoffers en maar een paar hadden zich gemeld en die werden natuurlijk niet serieus genomen. Dus waarom zou je je melden hebben de anderen gedacht. Pas toen de beerput openging kwamen de slachtoffers massaal naar voren. Nu weet iedereen het, duizenden heiligen hebben kinderen misbruikt. Vervolgd zijn de daders niet....
En we zien het nu in Engeland rond de BBC en de voetbal clubs. Daar hebben zich opeens duizenden slachtoffers gemeld.

En dan zijn er nog de slachtoffers die niet meer leven. In Afrika zijn al vele donor lichamen gevonden, deze mensen kunnen zich niet meer melden...

Trump onderneemt actie

Sinds Obama president af is, zien we we in de VS opvallend veel arrestaties rondom de mensenhandel. De topdag was 1 februari, meer dan vierhonderd mensen gearresteerd en tientallen kinderen zijn bevrijd.

Kinderhandel

Veel kinderen worden verkocht, ontvoerd, meegenomen en daarna als seksslaaf verkocht of verhuurd. En er zijn mensen die hun eigen kindern verhuren. Deze markt is proffesioneel georgeniseerd, met kinderen kan je meer geld verdienen als met drugs.

Mind Control

Bij deze mensen wordt het handelen en denken beïnvloed door lichamelijke en geestelijke marteling. Door schrikbewind, verkrachting, afranselingen, ritueel misbruik en door elektroshocktherapie.
Een uitgebreide Nederlandse beschrijving is hier te vinden. En deel 2 hier.
Veel mensen geloven niet dat mensen in staat zijn zoiets anderen aan te doen. Naast de slachtoffers zijn er genoeg officiële onderzoeken, rapporten en geheime CIA documenten die deze onmenselijke praktijken bewijzen.
Ellen P. Lacter, Ph.D. End Ritual Abuse
Het is nu alleen nog wachten dat de georganiseerde media in Nederland durft te vertellen wat er aan de hand is en dan kan er begonnen worden met de daders te vervolgen.

Satanisme

Een onderwerp waaraan de Georganiseerde Media geen aandacht aan mag besteden. Dit omdat Satanisme vaak voorkomt binnen de elite. Satanisme is gewoon een kerk, de mensen geloven iets anders dan normale mensen en doen dingen die bij de wet verboden zijn. Het eten van mensen vlees, het drinken van mensen bloed, Het offeren van babys, kinderen en vrouwen. Ze snijden ze in stukken en vermoorden ze. Deze rituelen worden uitgevoerd op vaste dagen die zijn vastgelegd in Satans kalender. Deze mensen presenteren zich gewoon op het internet, ze staan boven de wet.
Velen Amerikaanse poltici behoren tot een Satanische sekte welke jaarlijks een bijeenkomst hebben in de Bohemian Grove. Dat dit gebeurt is geen geheim. Getuigen en video beelden zijn overal te vinden.
Maar ook dit onderwerp mag de georganiseerde media niet behandelen.
Zie wat er in het vrije Amerika gebeurt als deze student in de universiteit toch eens informeert naar deze sekte.
De verhalen van de slachtoffers van Satanisme, vaak kinderen, zijn gruwelijk. Hier een officiele documentaire van de Duitse TV met Nederlandse ondertitels.

Verenigde Naties

Wikipedia:
De Verenigde Naties (afkorting: VN) zijn een internationale organisatie, opgericht in 1945 door 51 landen. Het is een intergouvernementele organisatie die samenwerkt op het gebied van het internationale recht, mondiale veiligheid, behoud van mensenrechten, ontwikkeling van de wereldeconomie en het onderzoek naar maatschappelijke en culturele ontwikkelingen.

De VN zal op zich een goede organisatie zijn. Maar enkele(?) medewerkers van de VN zijn schijnbaar niet in staat hun handen af te houden van kinderen. En de leiding van de VN is schijnbaar in staat dit probleem aan te pakken en houdt deze misstanden onder te pet. Zelfs bij het hoofdkantoor in Brussel is pedofilie zeer belangrijk en een complete sex studio mag dan ook niet ontbreken. Maar het is toch de kracht van de georganiseerde media schandelen als deze te bagataliseren, niet verder te onderzoeken.

Dyncorp

DynCorp is een particulier oorlogs bedrijf dat in verband gebracht met de tienduizenden vluchtelingskinderen die wereldwijd zijn ontvoerd. Het bedrijf is al meerdere malen veroordeeld voor kindermisbruik.

Hollywood

In de glamour wereld van Hollywood was kindermisbruik bekend. Maar nu blijkt het niet om een paar kinderen te gaan maar om systematisch misbruik van de kleine talenten. Nu komen opeens ook de verhalen los van bekende acteurs. Hier een Engelstalig artikel in de Los Angeles Times en hier een officiële documentaire An Open Secret over het kindermisbruik in Hollywood.

Nederland


Ook in Nederland verdwijnen er zeer veel kinderen maar hieraan mag door de georganiseerde media geen aandacht aan beteed worden. De organisatie Defence For Children gaf onlangs een persbericht uit. En wederom heeft de landelijke georganiseerde pers hierover niets mogen publiceren laat staan vragen te stellen of op onderzoek uit te gaan.
De regionale media bestede hierover wel een artikel, gevonden in De Stentor en natuurlijk vele niet serieus te nemen onafhankelijke media en blogs.

Dit in tegenstelling tot berichten van kinderen in Afrika. Als in Afrika 100 kinderen worden ontvoerd krijgen we dat uitgebreid in de media medegedeeld. Worden kamervragen gesteld en geopperd of ons leger niet moet ingrijpen.

Hoe kan dat? Schijnbaar heeft Pizzagate uitlopers tot in Europa en Nederland. In de komende tijd zal het misschien allemaal wat duidelijker worden.

footer.jpg
GIFCreator.gif