INBRAAK IN COMPUTER CENTRUM - HARDE SCHIJVEN GESTOLEN

Personeel van de DNC (Hillary's en Obama's partij) zijn betrapt bij diefstal van hardware uit het computer centrum van het congress. Het handelt hierbij om een complete Pakistaanse familie, vier broers en twee van hun vrouwen die allen werkte op de IT data afdeling van het congress daar de data verzorging voor 31 verschillende congres leden verzorgde. Deze familie had toegang tot informatie van drie verschillende geheime diensten. De familie is ontslagen en gevlucht naar Pakistan maar niet gearresteerd.
Bij 20 congress leden is er data en/of hardware gestolen. De United States Capitol Police onderzoekt deze zaak, echter is deze afdeling meer gericht op vlaggen zwaaien en dranghekken plaatsen.
Dit is het meest belangrijkste nieuws van Amerika en de georganiseerde media media zwijgt. Gelukkig slipte er één nieuwsbericht tussen de cencuur heen, FOX NEWS en daarvan zwerft een kopie rond. Voor de rest zwijgt de Georganiseerde Media in alle talen. Dus alternatieve media of buitenlandse media raadplegen.

Daders

De daders zijn zeer jonge IT experts, en tevens broers van elkaar. Namelijk Imran, Abid en Jamal Awan. Tevens werkte de vrouw van Imran, Hina Alvi op de IT afdeling. En zoals de naam doet vermoeden zijn het geen Amerikanen maar Pakistani.
De broers deden Full Time IT werkzaamheden voor 31 leden van het Huis van Afgevaardigden op de Congress computers van de DNC. De broers kregen de hoogste beveiligings toegang tot geheime data via Debbie Wasserman Schultz.

Debbie Wasserman Schultz is de omstreden politika bekend geworden door de gelekte emails waaruit blijkt dat ze Bernie Sanders campagne saboteerd en hem uitschakeld en zodoende Hillary Clinton tot lijsttrekker maakt. Trouwens, hiervoor is Hillary Clinton aangeklaagd, door Shawn Lucas. Hier de laatste beelden van Shawn Lucas, de 28 jarige werd kort daarna dood gevonden in zijn badkamer.

Met deze hoogste veiligheidsmachtiging hadden de gebroeders Awan toegang tot de commissies van meerdere geheimdiensten, namelijk: House Permanent Select Committee on Intelligence (HPSCI), Dept Homeland Security Committee en House Committee on Foreign Affairs. De Awans hadden niet direct toegang op deze computer systemen (of toch wel?), maar hadden toegang tot alle data die de congresleden met deze diensten bespraken.

Dat betekend dat ze o.a. informatie hadden over militaire operaties in het buitenland, wisten van CIA operaties en info hadden over Homeland Security. Nadat de broers waren betrapt op het stelen van hardware uit de computer ruimte gebeurd er niks. Pas dagen later werden ze ontslagen en mochten ongestoord het land verlaten. Een dergelijke gebeurtenis is alleen mogelijk met ondersteuning vanuit de CIA. Dus hoogverraad binnen CIA.

Awan Feiten

Awan bedrijven

Hoewel de broers een full time baan hadden bij de IT afdeling hielden ze er meerdere bedrijven op na. Met deze bedrijven kunnen onopvallend nevenactiveiten uitgevoerd worden. Meestal met het doel financiele transacties uit te voeren.
Ze hadden een auto dealer bedrijf dat elke anderhalf jaar onder een andere naam weer opdook. ABID ARFAN AWAN, was eigenaar van autobedrijf CIA, CARS INTERNATIONAL A. Op het adres waar Abid Awan woonde, 7110 FALCON ST ANNANDALE stonden meerdere bedrijven ingeschreven. Eerst ALAIN LLC, later Discover EZ Car Buying Company en als laatste Regional Car Center Inc.
Via hun autohandel, kregen de broers 100.000,- dollar van Doktor Ali al-Attar. Dr. Ali al-Attar, is geen doktor maar een veroordeelde oplichter wegens boekhoudfraude. Dr. al-Attar schoof miljoenen heen en weer, maakten valse rekeningen op en transporteerden geld naar het Midden-Oosten, waarschijnlijk drugs geld. Dr. Ali al-Attar ontvluchte Amerika vlak voor zijn veroordeling (met hulp van de CIA?) en onderhoudt contacten met de terreur beweging Hezbollah. Hier een artikel in de New York Times hoe drugs geld via autodealers naar de Hezbollah wordt getransporteerd.

Een ander bedrijf van Awan is Nanoset Technologies. Deze firma leverde computer hardware (routers) aan de regering. Waarschijnlijk plaatsten zij deze routers zelf in verschillende computer ruimtes van de overheid. Het vermoeden bestaat dat deze geinstalleerde routers spionage software bevatten.

De Awans waren betrokken bij New Dawn 2001 Corporation. (in onderzoek)

Het verdacht

Het verdacht betaat dat de Awan boers niet allemaal echte boers zijn maar geheim agenten van de Moslimbrotherhood. Ze spioneerden in opdracht van de CIA (Obama en Clinton). Bij ontdekking krijgt dan het land van herkomst de schuld in plaats dat daders in eigen onderzocht worden. Daarnaast is er de mogelijkheid dat deze familie dubbelspion was voor Pakistan en/of Saudi Arabie.

Het lijkt er sterk op dat deze broers spioneerden voor Hillary Clinton. En dat de gestolen data tevens aan Huma Abedin werd gegeven.

Het lijkt er in ieder geval op dat deze broers, vier stuks in totaal, niet in handen van justitie mochten komen vanwege hun opdrachtgevers. Het leven van deze broers nu in gevaar omdat zij de vraag van opdrachtgever kunnen beantwoorden. En waarom zwijgt de media?

Preet Bhahara

Preet Bhahara is ontslagen.

footer.jpg
GIFCreator.gif