Symbolen

In de homo-pedo-scene worden symbolen gebruikt om elkaar te informeren. Deze symbolen worden gebruikt als reklame materiaal, prive of zakelijk. Prive kan je bijvoorbeeld een sierraad dragen met zo'n afbeelding, een bedrijf kan zo'n symbool opnemen in haar logo.
Bij bedrijven gebeurt dit meestal subtiel, maar soms ook zeer openlijk. Het is niet zo. dat alle bedrijven die een dergelijk logo verwerkt hebben zich automatisch met deze praktijken bezighouden. Als het logo bij evenementen wordt gebruikt is er meestal echt wat aan de hand.

Bij personen en bedrijven in de Pizzagate affaire vinden we deze symbolen continue terug. Nadat Donald Trump heeft aangegeven deze misstanden aan te pakken heeft, de overheids afdeling Homeland Security in een reklame spot gemaakt en maakt subtiel duidelijk dat PizzaGate geen NEP nieuws is. In de reklame spot om kinderhandel en uitbuiting te voorkomen wordt een PIZZERIA getoond met bij de ingang een GATE (poort).

Hieronder de symbolen waarover het gaat en te vinden zijn op de website van de FBI.

Voorbeelden

Besta Pizza, gelegen vlak naast Comet Ping Pong Pizza, heeft haar logo na ontmaskering aangepast in december 2016.

ELPIDA, Canadese help organisatie heeft haar logo verwijderd. Elpida is een project van The Radcliffe Foundation, opgericht door Frank Giustra de zakenpartner van de Clintons.

footer.jpg
GIFCreator.gif