Donald Trump wordt GEEN President van de Verenigde Staten.

Trump heeft niet gewonnen omdat hij zo populair is, maar omdat zijn tegenstander, Hillary Clinton ontmaskert is. En Trump heeft beloofd in te grijpen bij de Clintons net als bij andere criminele overheden.
De politici, geheime diensten en corrupte bedrijven en instellingen, waarover elke dag meer schandalen aan het licht komt en steeds meer mensen kennis van nemen. Niet via de grote TV zenders van de Georganiseerde Media maar via kleine, vaak particuliere TV zenders en via digitale onderzoeks journalisten, die tegenwoordig via het internet een zeer groot bereik hebben.

Als Donald Trump niet gaat doen wat hij heeft beloofd zal het Amerikaanse volk in opstand komen.
Als Donald Trump wel gaat doen wat hij heeft beloofd zal het Amerikaanse volk in opstand komen.

Wat kan er gebeuren dat Donald Trump geen President wordt? Gerichten van verschillende scenarios zijn in omloop/voorbereiding.

Moord

Ook Kennedy werd gekozen tot President van Amerika en ook hijh wilde de corruptie aanpakken. Hij werd vermoord en sindsdien zijn er nog twee politiek ambitieuze Kennedy's vermoord.
Ondertussen is de corruptie nog veel groter en uitgebreider geworden. Een normale moord is dan ook uit de tijd. Tegenwoordig krijgen de slachtoffers, of een dodelijk virus toegedient, krijgen bevroren ijs kogel in het hart geschoten of het slachtoffer komt om bij een massale sterfpartij. (vliegtuig ongeluk, brand etc.)

Spion

Donald Trump ziet Putin niet als vijand. Dan zou Putin, Donald Trump ook nog aan de verkiezings overwinning hebben geholpen. Alhoewel nog nooit iemand heeft uitgelegd hoe dat dan is gegaan.
De volgende stap is het bekend maken dat Trump een Russische spion is en dus geen president kan worden. De noodtoestand wordt uitgeroepen en Joe Biden, de vice-president wordt nu automatisch President.

UFOs

De laatste jaren wordt de bevolking voorbereid op een UFO aanval. Aliens zouden het op de aarde hebben gemunt. En deze komen dan uitgerekend vlak voordat Trump president word, dus 20 januari 2017. En waarom ze juist nu komen? Uhh om Amerika te behoeden voor Trump als president. Logisch? En wie attendeerd ons op het bestaan van UFO's? John Podesta!

Oorlog

Mocht er een oorlog uitbreken, kan Obama de noodtoestand uitroepen. Gelukkig heeft Putin de laatste weken ontspannen en lacherig gereageerd op Obama's aanvallen aan Rusland. Een false flag incident in de Ukraine is niet uitgesloten. Ook komen andere landen in aanmerking voor zo'n incident op het laatste moment. Hierbij kunnen we denken aan een aanval op de VS of op een Amerikaans doel gelegen buiten de VS of een aanval op een bondgenoot van de VS. Landen die hierbij gebruikt kunnen worden zijn o.a. Syrie, Iran, Rusland, Noord Korea...

GIFCreator.gif