Inleiding

De verdachten zijn in meerdere groepen in te delen. Deze indeling is niet vast en exact maar we proberen zo het zoeken te vereenvoudigen. De menu tekstkleuren geven aan of de persoon in kwestie is aangeklaagd of is veroordeeld.

Nivo 1 - Regering

Dit zijn de groep mensen die binnen de regering het betrokken zijn bij het schandaal. Op dit nivo gaat het niet altijd om kindermisbruik.

Opvallend bij deze groep mensen hoe ze zich gedragen nadat Trump president is geworden. Ze zijn uit het openbare leven verdwenen. Geen Twitter berichten meer, geen interviews en al helemaal geen contact met mensen van de vrije media. Er gaan geruchten dat sommige van deze personen probeert het land te verlaten maar dit niet mogen. Opvallend bij deze groep personen is hun betrokkenheid bij hulpbehoevende kinderen. Ze "ondersteunen" de kinderen met prive stichtingen en bedrijfen voor babysitting, weggelopen kinderen, weeskinderen enz.
En de horeca bedrijven die we hier tegenkomen zijn meestal politiek actief.

Nivo 2 - Organisatie en Financiering

De organisatie rondom kinderhandel vind plaats met ondersteuning van topmensen uit het bedrijfsleven en de overheid. Deze mensen staan altijd op de sponsor lijst van de Clinton Global Initiative. Ook vinden we hier de stichtingen die kinderen "helpen" en zich bezighouden met orgaantransplantatie, evenals de artsen die hierbij betrokken zijn.

Deze personen maken elkaar door middel van afbeeldingen (schilderijen, sculputuren, emblemen, juwelen etc.) duidelijk dat ze tot deze groep behoren. Enkele families komen we bij de verschillende Pizagate items elke keer weer tegen. De familie Clinton maar ook de familie Freud, de familie Epstein en de familie Rothschild. Bij al deze families vinden we connecties naar Satanisme, de Duivel, kindermisbruik en de bijbehorende kunst. Deze schokkende informatie is meestal gewoon te vinden op Wikipedia.

Nivo 3 - Buitendienst

Om producten te verkopen moet er reklame gemaakt worden. Dat gebeurt vaak vanuit Pizzeria's, nagelstudios en massage salons. Deze personen zijn de schakel tussen de proffesionele smokkelaars en de eindgebruiker, de pedofielen.
Op nivo 3 vinden we ook de artistieke mensen. De beeldende kunstenaars, performance artiesten en muziek bands. Deze mensen promoten pedofilie onder het mom van kunst.
footer
GIFCreator.gif