Chantage

Vroeger kon je mensen chanteren met vreemdgaan en geld. Tegenwoordig wordt het chanteren veel proffesioneler aangepakt en daarvoor worden minderjarigen gebruikt. De laatste jaren is pedofilie dan ook een structureel voorkomend probleem geworden, binnen de Amerikaanse politiek, leger en politie. De NSA heeft deze mensen allemaal in kaart gebracht en niet om kinderen te beschermen, maar om deze mensen te ondersteuen en bevorderen. Deze mensen zijn chantabel en dus onder controle van de CIA.
Bij ambtenaren die geen pedofiel zijn wordt vaak geprobeerd deze hiertoe (ongemerkt) te verlokken. Op feestjes, alcohol en net iets te jonge meisjes worden ze hiertoe verleidt. De CIA is verantwoordelijk voor deze operaties welke bekend staan onder de naam "Brownstone". De onlangs veroordeelde Jeffrey Epstein leidt zo'n operatie. Op zijn eiland worden video's gemaakt van deze handelingen met minderjarigen. Bekende politici van het Jeffery Epstein zijn, Bill Clinton, Hillary Clinton en Donald Trump.

Pedofilie zaken, bij ambtenaren en haar medeplichtigen worden systematisch niet onderzocht en verdwijnen in de burolade. Bij duizenden ambtenaren kinderporno ontdekt. Hiervoor staat een minimale gevangenis straf van 5 jaar. Deze ambtenaren zijn nooit vervolgd en staan dus nog steeds onder controle van de CIA.
– Lees het CNN iRepport hier.


footer.jpg
GIFCreator.gif