Hillary Clinton - feiten

Zoals Hillary Clinton zelf zegt, als je in de politiek succes wilt hebben moet je een tweede gezicht naar buiten hebben, zoals liefdadigheid. Nu bekend is geworden dat deze liefdadigheid, de Clinton Foundation een dekmantel is voor illegale praktijken blijkt dat tweede gezicht een masker te zijn.
Hillary Clinton had een prive email server waarmee zij, buiten de regering om, politiek bedreef. Deze server is in beslag genomen, helaas nadat Hillary de meeste data van de server had laten verwijderen. Maar ook met de overgebleven emails zijn de structuren zichtbaar dat Hillary Clinton zich bezighield met zaken die het daglicht niet kunnen verdragen.

Wordt verdacht

Hillary Clinton - emails

Het schandaal om de prive email server gaat er niet om of er staatgeheimen op deze server stonden, die dan Amerika in gevaar hadden kunnen brengen. Maar dit is wat de media het publiek moet wijsmaken. Het gaat erom dat Hillary Clinton een complete geheime organisatie in de lucht hield welke waarschijnlijk de CIA werd ondersteund. Gelukkig/toevallig heeft de FBI de computer van Anthony Weiner in beslag genomen. Hierop zijn honderdduizenden emails gevonden die schijnbaar te maken hebben met Clintons geheime organisatie. Want de FBI wil deze emails niet vrijgeven... Zoals het er uitziet heeft de CIA de FBI ook onder controle. In verdacht staat de directeur van de FBI, James Comey. Vandaar ook dat alle onderzoeken in de laatste jaren, rondom de Clintons altijd zijn afgebroken. Deze honderdduizenden emails zullen hoogstwaarschijnlijk onomstoten bewijzen dat Hillary Clinton strafbare feiten heeft georganiseerd. Maar onder het mom van staatgeheim, veel werk, druk druk druk worden zijn de emails nog steeds niet vrijgegeven. Met Trump als president, zal James Comey hoogstwaarschijnlijk worden gedwongen de emails alsnog openbaar te maken. Ook wordt er nu druk uitgeoefend op Comey's plaatsvervanger McCabe om de emails vrij te geven.

Er zijn nog meer dan 600 duizend Clinton emails niet onderzocht , de directeur van de FBI, Comey heeft ze achtergehouden. Het hoofd onderzoek van de FBI, Robert K. Boyce weet welke informatie er in de emails te vinden is: kinder uitbuiting, sex misdaden, meineed, tegenwerken van justitie, geld witwassen en omkoping. Deze emails komen vroeg of laat op het internet terecht. En de harde waarheid, te vinden in de emails, kan leiden tot een burgeroorlog in de VS. Nu maar hopen dat Trump de juiste weg bewandelt om dit verhaal aan het daglicht te brengen.

Email teksten

Gevonden artikelen, Nederlandstalig.

Restaurant Terasol

Vlak naast Comet Ping Pong vinden we op nr 5010 restaurant TERASOL. Een Franse bistro met gallerie. Wat opvalt is dat op de website van Terasol het pedofilie logo van "klein meisje" is verwerkt. En op een foto zien we Hillary Clinton samen met de eigenaren van het restaurant. De foto van Hillary is ondertussen van de website verwijderd (jan. 2017).

Politics & Prose

Vlak naast Comet Ping Pong vinden we op nr 5015 de boekenwinkel Politics & Prose. Een politieke boekwinkel met een koffie hoek. Eigenares van de winkel is de vriendin van Hillary Clinton, Lissa Muscatine tevens adviseur en speech schrijver. In het logo van de winkel zien we het pedofilie logo van "kleine jongen", als de neon verlichting aangaat.

Beyond Borders

Aan de overkant van Comet Ping Pong vinden we op nr 5016 Beyond Border een hulporganisatie voor kinderen in Haiti. Deze hulp organisatie is een onderdeel van de Clinton Foundation. De organisatie is gespecialiseerd in kinderhandel in Haiti, tegen tegaan.

Clinton medewerkers overleden

Directe medewerkers van de Clintons lopen een groot gevaar vroeg te sterven. Maar liefst 11 bodyguards, de huiskok Walter Scheib.

Walter Scheib

Walter Scheib, was de chef kok van de Clintons van 1994 tot 2001, ging wandelen en werd dood gevonden in een rivier op 13 juni 2015.

Clinton onderzoekers overleden

Seth Rich

Seth Rich was een 27 jarige IT medewerker en staf lid van Hillary Clintons partij, de DNC. Hij wordt ervan verdacht de DNC emails te hebben gekopieerd en aan Wilileaks te hebben doorgegeven.
Seth werd op 10 juli 2016 om 4:15 op straat geliquideerd. Politie agenten, voorzien van bodycams hebben hem levend aangetroffen. De beelden hiervan zijn niet vrijgegeven.

Monica Petersen

De 32 jarige Monica Petersen zou de geruchten rondom de Clinton Foundation omtrent kinder handel in Haiti onderzoeken in opdracht voor het Human Trafficking Center en er een proefschrift over schrijven. Vlak nadat ze een spectaculaire ontdekking had gedaan, werd ze dood gevonden op 13 november 2016. Gelukkig heeft ze nog een bericht aan haar vriendin kunnen sturen:

"But the real significance of this scandal for me, I know you feel me Bella, is the link to contemporary slavery
	and trafficking. I can't say to what extent, but there is human trafficking happening through the Clinton's Caraol Complex."

Waar haar aantekeningen voor het proefschrift zijn is niet bekend, wel dat ze al zo'n 100 paginas had geschreven.
Lees hier verder.

Shawn Lucsas

Advocaat Shawn Lucsas had een process aangespannen tegen de DNC, wegens fraude. Hij werd dood in de badkamer gevonden.

John Ashe

John Ashe moest getuigen in een zaak rondom Hillary's partij de DNC, hij dode zichzelf per ongeluk bij het gewichtsheffen.

Videos

Aan te bevelen video - engelstalig: Hillary Clinton Body Count Documentary - Serial Killer for President!

footer.jpg
GIFCreator.gif