James Achilles Alefantis alias jmmycomet

James Alefantis is een verdacht persoon in de pizzagate affaire. vanwege zijn Instagram afbeeldingen, de Killroom en connecties met pedofielen en zijn connecties met de DNC.

Feiten

Het verdacht

Het verdacht is dat we hier te maken met een sex geobserdeerde psychopaat. Welke ervan wordt verdacht kinderen misbruikt te hebben.
Schilderijen met moderne kunst als dekmantel te gebruiken om kinderen en babys (of organen?) te verkopen.
Meerdere panden bezit waar schijnbaar kinderen misbruikt worden.
Vanaf hogerhand beschermd te worden, door mensen die invloed hebben op de Washington Post (krant) en de CNN (TV). Vrienden te hebben die actief pedofiel zijn.GeruchtenWie is deze man

James Alefantis is de spil in de organisatie in Washington DC op straat nivo. Bij hem komen ze allemaal langs, om te eten, om te feesten en waarschijnlijk meer. Daarnaast kan je op de website van zijn pizzeria, op een extreem beveiligd deel, porno plaatjes downloaden tegen betaling. Deze zitten verborgen achter een tweetraps beveiliging. Deze eerste beveiliging is door pizzagate onderzoekers gehackt. De tweede beveiliging schijnt ook gehackt te zijn en de hacker schijnt, vanwege de inhoud, aangifte te hebben gedaan bij de FBI.
Behalve dit restaurant heeft Alefantis nog meerdere panden in zijn bezit. Naast zijn pizzeria heeft hij in dezelfde straat nog een restaurant, een museum (waar je niet naar binnen kan), nog een paar huizen en hij bezit meerdere bedrijven.
Op Instagram is James Alefantis zeer actief. Met een beperkte groep gebruikers worden hier de meest vreemde fotos en afbeelingen gepost met cryptische omschrijving erbij. Kopieen hiervan staan online.

Instagram

Op instagram heeft Alefantis een voorkeur voor zeer kleine kinderen. Let op commentaren bij de afbeeldingen.
Op de profielpagina van Instagram van jimmycomet zien we het borstbeeld van de jonge jongen Antinous, die vanaf zijn twaalfde l evensjaar werd gebruikt door keizer Hadrianus. De vergoddelijkte jongeling is de laatste eeuwen ook een icoon voor homoseksuelen geworden, aldus wikipedia.Killroom

Op de Instagram pagina van Alefantis zijn beelden gevonden van de bouw van een speciale ruimte met de naam KILLROOM oftewel MOORDKAMER. Echter wist niemand waar deze MOORDKAMER was. Omdat er een kelder onder de pizzeria zit vermoede velen dat daar de MOORDKAMER zou zijn. Toen daarna, Alefantis de media vertelde dat er helemaal geen kelder onder zijn pizzeria zat, wist iedereen dat hij loog en en dat de MOORDKAMER zich dus bevindt onder de pizzeria! Deze geruchten hebben wekenlang de ronde gedaan.
Er kwam zelfs een man (acteur) met een pistool verhaal halen en wilde weten of er kinderen verstopt zaten in de killroom. Alefantis had 'm natuurlijk zijn kelder kunnen laten zien... Schijnbaar was dit een setup. De straat werd afgezet en een politemacht vescheen in de straat. Dit incident haalde het wereldnieuw en werd gebruikt om NEP NIEUWS te gaan verbieden op het internet.
Op 5 januari wordt de echte lokatie van de MOORDKAMER ontdekt. Alefantis heeft dus iedereen op het verkeerde spoor gezet om tijd winnen om het bewijsmateriaal te laten verdwijnen. De MOORDKAMER bevind in een ander pand van Alefantis, welke stond geregistreerd als museum...maar volgens de NRC

Onder de titel "Hoe nepnieuws mijn buurtpizzeria verwoestte" schrijft de NRC een artikel dat Alefantis slachtoffer is van NEP NIEUWS en dat hij Podesta maar vaag kent.
De "journalist" Guus Valk heeft gewoon opgeschreven wat hij moest of hij is zelf pedofiel, dat kan natuurlijk ook. Dat Alefantis liegt, kan iedereen, zelfs een journalist, binnen 20 seconden online ontdekken. James Alefantis mailt John Podesta en noemt 'm gewoon John Wikileaks email 19967 en viert zijn verjaardig vaak samen met zijn broer Tony Podesta omdat ze op dezelfde dag jarig zijn. Waarom de NRC een vermoedelijke kinderverkrachter beschermd, in plaats van de (toekomstige) kinderslachtoffertjes beschermd , is tot nu toe niet bekend.Alefantis met Tony Podesta

... en dan de Volkskrant

De volkskrant maakt het nog bonter. In het artikel wordt verslag gedaan van een man die verhaal kwam halen in de pizzeria. Ook deze "journalist" mocht het verhaal alleen vertalen en zelf geen onderzoek doen.
De Feiten:
De man met geweer, een acteur, zei dat ie dacht, dat er onder het restaurant tunnels zaten waar kinderen verborgen zaten.
1) Bezoeker: twitterde vanuit het restaurant dat er helemaal niet is geschoten.
2) Politie woordvoerder: "Rounds fired possibly struck the walls, door and a computer"
3) NOS: "De man schoot daarna op de vloer."
Tja wie moeten we nou geloven? In ieder geval ging de kogel door de vloer en raakte geen kinderen in de tunnel Maar kwam precies in de harde schijf van de computer terecht. Nu kon Alefantis, zonder veel op te vallen, zijn computer vervangen.

GIFCreator.gif