Jeffrey Epstein

Jeffery Epstein bezit een privé eiland welke dient als doorvoer haven voor kinderen. De slachtoffers zijn bang, enkele hebben het tot een rechtzaal laten komen, de meeste zijn afgekocht voordat er uberhaupt een rechtzaak kwam. Iets wat we ook zien bij Bill Clinton.

Epstein is tot nu toe één maal veroordeeld door de rechtbank voor pedofilie en kindersmokkel. Hij heeft hiervoor een minimale straf gekregen wat betekend dat hij door hogerhand wordt beschermd. Op dit moment lopen er nog twee rechtzaken tegen hem.

Wikipedia

Volgens Wikipedia:
Jeffrey Edward Epstein (Coney Island, New York, 20 januari 1953) is een Amerikaanse financier, miljardair, filantroop en veroordeelde zedendelinquent. In 2006 werd een rechtszaak tegen Epstein gestart, omdat deze zeker veertig minderjarige vrouwen kinderen zou hebben betaald voor seks. Nadat hij in 2008 een deal met de aanklagers had gesloten werd hij uiteindelijk voor één zaak berecht en wegens het uitlokken van betaalde seks met een 14-jarig meisje veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf, waarvan hij 13 maanden uitzat. Met veel van zijn (vermeende) slachtoffers heeft Epstein – die na zijn veroordeling officieel als zedendelinquent geregistreerd staat – sindsdien zonder tussenkomst van de rechter een regeling getroffen.

Het echte verhaal:
Jeffrey Epstein bezit een prive eiland, Little St. Thomas, Virgin Islands (Maagden eilanden) ook wel Lolita eiland genoemd. Jonge kinderen worden er naar toe gebracht en invloedrijke mensen worden er uitgenodigd. Foto's, getuigen, zijn aantekeningen boekje en de vlieglogboeken geven een goede indruk wie er allemaal komen. Het concept hierachter is bezoekers chantabel te maken. Op 20 oktober 2005 werd een inval gedaan op het eiland, hier een rapportage. Op dit moment (jan. 2017) lopen er nog drie aanklachten van slachtofers tegen Epstein.

Ter vergelijk:
Deze man kreeg 45 jaar gevangenisstraf omdat hij ervan wordt verdacht een 12 jarig meisje te gaan verkrachten, wat in feite een politie setup was. lees hier
Deze man kreeg 12 jaar gevangenisstraf opgelegd voor aanranding.
Epstein was na 1 jaar weer een vrij man omdat hij werkt voor de overheid zelf.

Op visite

Vele bekende mensen hebben Lolita eiland bezocht. Indien zij hebben deelgenomen aan ongeoorloofde of vreemde sex is de kans groot dat deze personen gefilmd zijn en dus nu chantabel zijn. Het gaat hierbij ook om mensen uit Europa die ons voorlichten en besturen. Besturdeer het slecht leesbare flightmanifest welke hier online staat.

Werkzaamheden

Het werk van Jeffrey Epstein is het organiseren van kinderen. Om eea mogelijk te maken bezit hij:

Jeffrey Epstein Foundation

Jeffrey Epstein heeft een eigen Foundation en.wikipedia De stichting wordt gebruikt om onopvallend betalingen te verrichten zonder dat er goederen/diensten geleverd worden.

footer.jpg
GIFCreator.gif