John Podesta alias Skippy

De campange leider van Hilarry Clinton, werkte voor Bill Clinton en Barack Obama. Samen met zijn broer Tony Podesta behoren zij tot de machtigste lobbyisten ter wereld. Ze halen daarmee tientallen miljoenen dollars op bij de grootste bedrijven ter wereld. Nu Podesta is ontmaskerd, heeft Google de Podesta's eruit gegooid...
John Podesta's email server is "gehackt" door schijnbaar een viertien jarig kind waardoor nu de hele wereld kan lezen wat John Podesta in zijn vrij tijd doet met kleine kinderen.

Feiten

GeruchtenJohn Podesta's milieu

De emails

In Maart 2016 hebben hackers zijn Gmail password ontfutseld. Het ging hierbij om zakelijke en prive emails. De zakelijke emails geven een blik in de keuken hoe de partij samenwerkt met de pers en welke tactieken worden gebruikt om de kiezers te beinvloeden.
In de prive emails worden vaak code woorden gebruikt. Woorden die hierbij gebruikt worden zijn: "pizza, pasta, hot-dog". Deze woorden hebben in bepaalde milieus een andere betekenis als doorgaand. In de sex en drugs milieus hebben deze woorden een compleet andere betekenis.

Email tekstengebruikte code woorden Engelstalige officiele documentaire over de email affaire: The Empire Files Abby Martin Exposes John Podesta

Rituele handelingen

Volgens de emails nam John Podesta deel aan "Spirit Cooking" bijeenkomsten met de extreem kunstenares Marina Abramovic. Deze redelijk gestoorde kunstenares is bezeten van bloed, sex, messen. Wikileaks email 15893. Wat er bij zo'n bijeenkomst wordt gegeten en wat word gedaan is de kunstenares duidelijk over.

De foto van John Podesta, met een pleister op de middelvingen van linkerhand samen met de code "14" en de "vis" kunnen duiden op uitvoering van een dergelijk ritueel.

Snee in vinger

Orgaan handel

In elk bedrijf hangt er aan de muur een reklame poster. De klanten weten dan precies waarom ze bij jou aan het goede adres zijn. Op de reklame poster van John Podesta zien we dat er een orgaan wordt verwijderd uit het lichaam van de man op de tafel. Het commentaar van John op zijn reklame poster was: "Je kan maar beter de man naast de tafel zijn dan de man op de tafel".
schilderij.jpg

Twitter

In de loop der jaren hebben meerdere personen John Podesta in verband gebracht met kinderen en orgaan handel. Catherina Agnew, Andrew Breitbart,

footer.jpg
GIFCreator.gif